Khamis, 10 November 2011

malAas

assalamualaikum aku ucapkn tuk korang.
hmm dah hampir seminggukan berlalunya Hari Raye Korban
sekarang ni aku cuti mid-sem
tapi esok aku dah kene balik kat UMP dah.
sebabnya aku ada program yang perlu untuk aku hadirkan diri
hmm assigment aku belum siapkan sepenuhnya
tapi sikit-sikit la aku dah siapkan
dahla lepas cuti banyak test yang perlu aku hadapi
biasa la ni la cabaran dan dugaan untuk menjadi student yang berkaliber.
*alamak terperasan sudah*
~wink wink~
esok puan ma n incik pa akan hantar aku.
hmm rasa sayang untuk aku tinggalkan puan ma cantek dan incik pa ensem
dah la 26 november nie aku kene tinggal.
sebab puan ma cantek,incik pa ensem n kaum kerabat aku akan merangkak naik ke Negeri jelapang padi
*jap...
sape yang tinggal sape eak.
mesti korang tak faham ayat aku yang atas ni kan???
tak pe aku faham. 
kalau korang nak faham tanya la kat aku.
11 nov-13 nov aku WAJIB hadirkan diri untuk satu program
hmm harap-harap program tu dapat mendatangkan manfaat untuk aku.
k la aku nak out dulu.
korang jage diri baik-baik k.

nota kaki tangan:
aku dah tak de mase nak blogwalking.
aku suke blogwalking.
kalau ada mase aku buat blogwalking.
bye bye kaki-kaki blogwalking.

tenz coz sudi bace sampe abiz. ngeh3.

2 ulasan:

Saiazuan berkata...

waa bz btl... :D

cik_izatul berkata...

@saiazuan mmg best sangat2 tao..
kehkehkeh~