Rabu, 8 Jun 2011

senyum tak perlu kata apa-apa

assalamualaikum dan salam sejahtera 
selain tu salam sihat selalu.
wah dah lame la tak tulis entri
(macam la ramai peminat)
ok usia blog aku sekarang dah 2 bulan, 1 minggu dan 2 hari.
dan kawan-kawan aku dah semakin bertambah.
tenz uuooolllsssss..!!!!
ok sekarang aku nak menceritakan sikit mengenai follower aku yang ke 100 dan 101
sebab ape nombor nie aku ambik..???
sebab ikut suke aku la..
[*ngeh3]
tak la bagi aku nombor nie agak menarik.
yela mase time sekolah dulu kan kita nak selalu dapat markah penuh 100
ye kan...???
tapi mase tadika dapat la selalu 100 markah
lepas tu sibuk nak tunjuk kat mak n ayah
konon-konon kite pandai sekali dalam kelas kan kan kan..
yang nombor 101 tu aku rase nombor tu comel..
>_<

follower aku yang ke 100


  • orangnye nie aku duk nengoknye macam seorang yang peramah
  • blog yang sedap mate  memandang 
  • suke gadoh manje ngan ujang
  • ramai sangat yang jd follower incik faizal fredley nie
  • ape yang penting sekali aku rase bertuah la sebab incik faizal fredley nie follow aku

follower yang ke 101


  • blog nie pun dapat menarik minat aku sebab ada perisian mengenai islam
  • suke dengan header blog nie sebab ada bendera malaysia
  • kat sini ade senarai surat khabar
  • dan kat sini juga bacaan Al-Quran anda just klik kat tab Al-Quran sahaja
  • sedap mate memandang jugak kat blog nie
ok sekian untuk kali ini

*segala penulisan diatas adalah
berdasarkan pendapat dan pandangan penulis
salah dan silap harap dapat di maafkan
(",) 

tenz coz sudi bace sampe abiz. ngeh3.

10 ulasan:

Ujang9897 berkata...

argh...!!! benci Faizal fredley

Rahmad berkata...

selalu dapat markah 100..
terbaik..

singgah dri blog ujang..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

wah faizal ? blogger pemesh tu ;)

cik_izatul berkata...

ahakz..
ujang komen kat blog ini..
suke3..
@rahmad: yer la mase tadika dulu jew dpt full mark tp ble dh form 1 nan hadooo.. pape pun tenz sudi singgah
@tia@ini kisah tia: tu la kn.. mak suke nyah... ngeh3. >.<

p@kcikLie berkata...

singgah juga kat sini...moga bertambah2 lg follower anda..

cik_izatul berkata...

@p@kcikLie: tenz@terima kasih (^_^)

MyMye MyMya berkata...

tahniah....:D

cik_izatul berkata...

@MyMyeMyMya: tenz awak

Faizal Fredley berkata...

eh asal baru tau pasal entry nih...apa pun gua benci ujang....

cik_izatul berkata...

@faizal fredley
hehheee..
x baik benci2 nanti sayangkn baru tau..
heheeeee..