Sabtu, 9 Julai 2011

takut~

assalamualaikum n hai korang..
wah hari nie dah 9 julai.
aku takut sebenarnya nak update hari nie..
sebabnya....
jumaat minggudepan @ 15 julai 2011
keputusan kemasukan u lepasan  STPM akan diumumkan
mesti la aku takut dengan keputusan aku yang seakan akan terlebih makn sikit tu
dengan ramai saingan lagi
dengan kwan2 aku yng dah dpt smsm dari UPU lagi
dengan keadaan aku yang always tak menentu
dengan arghhhhhhh macam2 alasan  lagi
aku dah naik cuak dah nie
tunggu sikit minit lagi aku nak nangis dah mase tulis entri nie..
kenapa nak nangis????
mesti la aku nak nangis..
dengan ape yang aku dah usaha 1 1/2 tahun
tup-tup aku tak leh nak masuk u..
waaa aku nak nangis lagi la nie..
of coz la kau kiciwa bangat kalau tak leh nak masuk u.
dah banyak masa aku habiskn 
tup2 tak leh lagi..
waaaaaaawaaaaaaaaaaaaaaa
nak msuk u..

~Ya ALLAH Ya Tuhanku Engkau bagilah cik Izatul ni memperolehi kejayaan~
doakan aku k..
tenz korang
k la aku nak g sambung memenatkan kepala aku nie

~SALAM~

tenz coz sudi bace sampe abiz. ngeh3.

4 ulasan:

shiema sufian berkata...

gudluck!

cik_izatul berkata...

@shiema sufian
tenz (",)

Cha Ril berkata...

:) Semoga dapat sambung belajar.... terima seadanya...

cik_izatul berkata...

@cha ril
tenz.. ~amin~ ",